Foto

Beste vrienden van Ed,

Hieronder kunnen jullie foto’s plaatsen die jullie nog van Ed hebben.

Op deze manier kunnen jullie toch genieten van Ed zijn leven en sport ,maar ook van zijn vrienden.

Wij hebben veel foto’s van hem en ook hele oude foto’s rond 1980. Deze willen wij ook op de site  zetten , misschien herkend U zich hierin.

180 views

 

Diverse foto’s van magazines. Klik op de foto om te vergroten

 

14359254_10154418320956760_4864699036586583389_n

105 thoughts on “Foto

  1. Ik heb van Erik prachtige foto’s gekregen, en wij zijn hier heel blij mee,
    Veel foto’s zijn genomen buiten de wedstrijd om geweldig.
    Erik hartelijk bedank .
    dikke kus van ons.

  2. Deze foto kreeg ik van mijn eerste schoondochter Thanja ,,,als zij het eten voor Edje had gedaan dan kon Edje altijd zo kijken, en daarna een boertje laten ,Met haar had Eduard een prachtige en een gelukkige tijd gehad en heeft met haar een woning gekocht en lang samen gewoond , Wij zijn elkaar vele jaren uit het oog verloren ,en na Eduard zijn overlijden waar wij heel blij mee zijn weer contact hebben , Zij is de enige recht hebbende erfgenaam van Edje en zij kon hem door en door. Zij heeft alles gedaan om Edje zijn bezittingen te veilig te stellen , Ook zij is zeer bedroefd dat alles van Edje door leugens en bedrog is verkwanselt en vele met de dood van Edje zich zelf hebben verrijkt . vele hebben ons laten vallen. Wij weten dat het leven verder gaat ,maar het gevoel van onmacht en het gemis is nog steeds voelbaar .Daarom ben ik heel blij dat ik met het gevoel van het plotselinge verlies van mijn zoon bij haar terecht kan , En het verlies nog steeds geen plekje kan geven zo graag als ik dat zal willen . Als wij eindelijk eens rust hebben of krijgen begint politie of justitie weer met problemen .

    1. Paul jij had ook een heel goed contact met Edje ,Daar hebben wij mooie herinneringen aan .Ook doet ons dat zeer goed dat je dit heb geschreven , dikke knuffel van ons .

  3. hier is Richard van der Linden ,samen met Edje , wat hebben zij gelachen .
    Richard heeft jaren meegedaan met de sterkste man van Nederland . Richard is getrouwd met Heidi die Body Builder was ,en veel gast optredens deed met Edje .

  4. Ik ben heel blij dat ik een paar foto’s heb gevonden van Vader en zoon ,de rest is allemaal gestolen wat voor ons van grote waarde was . Fred nogmaals ik ben heel trots op je. En weet dat Edje dat ook op jou was . Ook vertelde Edje mijn steeds ik had geen betere vriend en vader kunnen hebben .Een vriend en vader die op de achtergrond bij Edje een hele grote rol in zijn leven speelde . En tot op de dag nog steeds .

          1. Ferdi met zijn vrouw en haar vriendin en Edje ,gingen als het kon overal met Ed mee , zelf naar Amerika . Heeft veel voor Edje gedaan .

        1. Jammer dat ik heel weinig foto’s van Edje en mijn zelf heb.
          Daar heb ik later heel veel spijt van heb , Ik ben veel met Ed meegegaan ,Wat hij altijd heel gerust stellend vond .
          Wat ik met Ed heb meegemaakt zit in mijn hart en geest .
          Met het kleine beetje wat ik van hem heb ,daar moet ik maar mee leven , ik weet dat er veel mooie foto’s en films van Ed nog in vele bezit zijn , Ik hoop die ooit nog te krijgen ,wat ze mijn allemaal beloofde .

          1. Even het Italiaanse casino maar in .en een lekker Italiaanse koffie drinken .mmmmmm,was lekker .

          2. Eerst even kijken hoe het met het thuis front gaat , en dan Fred bellen of het allemaal goed gaat .

          3. Ma ik neem een piazza ,wat wil jij , nou ik neem hetzelfde wat jij neemt , Ik vind alles goed mijn jongen .

          4. geinig al die gondels , je waande je in een sprookjes wereld .

          1. dat zijn de Hollanders , met een hebben wij nog gesproken en hij zat in een rol stoel ,is ooit gepakt door een van zijn tijgers .
            was echt een belevenis om met hun te praten .

          2. dit zijn de tijgers ,ik vond het niet zo netjes om foto’s van die goochelaar in zijn rolstoel te nemen .

  5. Ed voor zijn sportschool ,waar ook heel veel mensen kwamen voor de gezelligheid . en Ed daar de scepter zwaaide ,en iedereen vooral de vrouwtjes hem een kusje gaven .

  6. Hier deed Ed mee met een stuk ,dat deed hij samen met Harold ,Eduard en Harold konden elkaar al jaren ,en hebben een hele leuke tijd gehad en veel gelachen , ook met het body builder trokken die twee veel met elkaar op .

    1. Toen wij in California ware moest Eduard een dagje naar Mexico , en daar zijn hij meerdere foto’s genomen voor een sportblad .

      1. wat een plezier op het podium met Sandy verstapte. Het is een tijdje geleden ,maar misschien herken je-jezelf ook op deze foto’s .

        1. Deze van Berrie wil ik graag erbij opzetten , Ed had een goed contact met hem ,en vond Berrie een prachtige Body Builder , en als persoon een mooi mens , Ook heeft Ed hele mooi film van hem die wij ook gaan plaatsen ,Ed was ook heel trots op hem , Wat zo leuk is dat Ed alles van iedereen heeft bewaard , Dus voorlopig kunnen wij doorgaan .
          Ineke

          1. Deze moest ik van je zusje Anneke erop zetten , die is nu met haar Fred in Spanje , en gaat daar heerlijk wonen , ik weet dat je Edje ook daar mist , maar zijn fotos heb je meegenomen.

          2. En ook voor vrouwelijke bodybuilders had Eduard heel veel respect. Ook voor deze foto dank je wel.

    1. Edje met Ankie grunven Edje was daar uitgenodigd ,ook heeft hij daar paard gereden , ,Ed kon heel goed paard rijden ,En het was een hele leuke dag ,

    2. Wat hebben wij toch een leuke foto van je gekregen en wat ziet Edje er toch goed uit zeg. Bedankt voor de mooie foto’s

Leave a Reply